Germany France Saudi Arabia United Arab Emirates Romania Mexico Spain Japanese trade show displays Korean trade show displays UK Brazil trade show displays United States trade show displays

Servicii complete pentru expoziții internaționale si soluții de marketing in Statele Unite ale Americii

Siemens PLM Software @ JEC Composites Europe

Absolute Exhibits este mandru ca poata sa raspunda nevoilor si cerintelor companiilor din Romania si Europa de a participa la târguri, expozitii și convenții din Statele Unite, Europa și Asia.

Aceste actiuni sunt coordonate de catre Account Executive doamna Olga Radulescu, care supravegheaza biroul de vânzări situat în Bucuresti.
Cu 25 ani de experienta in industria de expoziție, doamna Radulescu ajută clienții din Romania si Europa pentru a avea cea mai bună imagine și cel mai de succes stand comercial.

Suntem importator de sisteme expozitionale germane MERO și producător de sisteme de afisare expozitionale. Capacitățile și stilul acestor sisteme, împreună cu experienta si abilitatile noastre profesionale ne ofera posibilitatea de a crea proiecte atragatoare si functionale care îndeplinesc cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri din Romania.
La solicitarea dumneavoastra, colectivul nostru de arhitecti poate propune proiecte particularizate firmei dumneavoastra si customizate.

Portofoliul nostru de clienti include companii private și organizații guvernamentale: Vistagy, guvernul Romaniei, guvernul Chile si guvernul statului Oklahoma, JCM Europe, Happy Tour, TUI — Eurolines, MANN FILTER, Siemens, Bauducco.
Suntem bucurosi sa va trimitem cateva referinte la cerere.

olga_radulescu_director_marketingMrs. Olga Radulescu
Bucharest, Romania
Email: [email protected]
Mobile: +40-316300207

 

 

Go Back to Previous Page